Browse By

Daily Archives: 22 April 2015

Akeh Wong Kang Lali karo Asline

Untuk aktivis yang lupa pada kritiknya sendiri Dek biyen banter swarane Lan landep ukarane Nganti gawe panas kupinge birokrasi Sak polah-polahe diawasi, dicurigai… diintimidasi… Kendel pikire lan swarane Mbengok masalah keadilan… Lingkungan… Lan rasa kamanungsan Mesti dadi pangarepan lan dadi uber-uberan polisi Rasa wedine wis