Wacana Kritis-Prinsipil Mahasiswa UKSW & Salatiga

Daily archive

April 22, 2015

Akeh Wong Kang Lali karo Asline

Rubrik Puisi/Sastra oleh

Untuk aktivis yang lupa pada kritiknya sendiri Dek biyen banter swarane Lan landep ukarane Nganti gawe panas kupinge birokrasi Sak polah-polahe diawasi, dicurigai… diintimidasi… Kendel pikire lan swarane Mbengok masalah keadilan… Lingkungan… Lan rasa kamanungsan Mesti dadi pangarepan lan dadi…

Baca selanjutnya

Geser ke Atas