Browse By

All posts by Prawoto Aji Susilo

Akeh Wong Kang Lali karo Asline

Untuk aktivis yang lupa pada kritiknya sendiri Dek biyen banter swarane Lan landep ukarane Nganti gawe panas kupinge birokrasi Sak polah-polahe diawasi, dicurigai… diintimidasi… Kendel pikire lan swarane Mbengok masalah keadilan… Lingkungan… Lan rasa kamanungsan Mesti dadi pangarepan lan dadi uber-uberan polisi Rasa wedine wis